در یکی دو سال اخیر با توجه به همهگیری ویروس کووید 19، بسیاری از مردم عادتهای خرید خود را از فروشگاههای فیزیکی به آنلاین تغییر دادهاند و خیلی از کسبوکارها هم با این شیوه سازگار شدهاند. در این میان چت آنلاین، به معنای در دسترس بودن بیشتر شما برای مشتری است. در واقع، اخیرا یک مطالعه توسط eMarketer نشان داد که افزایش فروش با چت آنلاین به طور مستقیم با 38 درصد از خریدهای آنلاین مرتبط است. علاوه بر این، 62 درصد از مصرفکنندگانی که با کسب و کار، چت کرده بودند، گفتهاند که احتمال خرید مجددشان از آن کسب و کار بیشتر است.
در حقیقت، بسیاری از کسبوکارهای تجارت الکترونیک در حال حاضر از چت زنده استفاده میکنند، اما از امکانات بسیاری که این سرویس دارد بی خبرند.در هر صورت، افزایش فروش با چت آنلاین، به چیزی بسیار فراتر از صرف پاسخ دادن به سوالات مشتریان نیاز دارد. چت آنلاین با استراتژی مناسب میتواند به یک ماشین فروش واقعی تبدیل شود.
در این مقاله، هفت استراتژی افزایش فروش با چت آنلاین را با شما به اشتراک می گذاریم که شما را نسبت به رقبای خود برتری میدهد.اما پیش از خواندن این پیشنهادات، خوب است بدانید که اگر برای کسب و کارتان نیاز به یک فروشگاه اینستاگرامی دارید، می توانید روی فروشگاه ساز زرین اکسپرس حساب کنید.
7 استراتژی برای افزایش فروش با چت آنلاین
1. برای افزایش فروش با چت آنلاین محصول متناسب را به مشتری پیشنهاد دهید
بر کسی پوشیده نیست که مصرف کنندگان، محتوای مرتبط و شخصی شده را از تولیدکنندگان دیجیتالی می خواهند.
در واقع، 75 درصد از مصرفکنندگان در صورت ارائه توصیههای محصول سفارشی سازی شده، تمایل بیشتری به خرید دارند.
پیشنهادهای شخصی سازی شده قبلاً راه خود را به بازاریابی ایمیلی تجارت الکترونیک باز کردهاند و اکنون زمان آن رسیده است که آن را در چت آنلاین نیز پیاده سازی کنید.
نکته جالب در مورد چت زنده این است که زنده است! شما همزمان با مشتریان احتمالی خود صحبت می کنید! دلیل اینکه بر این موضوع تاکید می کنیم این است که گاهی چتهای آنلاین بیش از حد خودکار هستند تا حدی که احساس میکنیم دارم با یک ربات صحبت میکنیم و نه یک شخص واقعی، و این اشتباه است.
به مشتریان بالقوه خود گوش دهید و سؤالات متعدد بپرسید تا مطمئن شوید که بهترین محصول را متناسب و مطابق با نیازهای آنها توصیه می کنید.در نهایت، هنگامی که محصولاتی را توصیه می کنید، هرگز نباید فقط بگویید «در مورد کت چرمی آبی نظرتان چیست؟» یک لینک مستقیم از محصولاتی که پیشنهاد می کنید بفرستید تا کاربران مجبور نباشند خودشان به دنبال آن بگردند.
اینکه آیا شما یک یا چند محصول متناسب را پیشنهاد می کنید یا نه به شما بستگی دارد. تعادل را حفظ کنید، لازم نیست مشتریان بالقوه را با لینک های زیاد سردرگم کنید.
اگر از پیشنهاد اصلی شما راضی نیستند، از آنها بپرسید که چه چیزی را در این مورد دوست ندارند و بر اساس اطلاعات جدید، چیز دیگری را توصیه کنید.
2. افزایش فروش با چت آنلاین بوسیله کشف نقاط حساس
هنگامی که مشتری در چت آنلاین با شما تماس می گیرد، می دانید که به دنبال پاسخی برای سوالی است. با گوش دادن به سؤالاتش، می توانید نقاط حساسی را کشف کنید که به شما کمک می کند به سؤالات مشتری بهتر پاسخ دهید و کاری کنید که منجر به فروش شود. ماهیت تعاملی چت زنده، جمع آوری اطلاعات و داده های کاربر را برای کسب و کارها آسان تر می کند.
به عنوان مثال، اگر مردم مدام در مورد قیمت ارسال محصول می پرسند، شاید به این دلیل است که متن توضیحات شما نامشخص است. دانستن نقاط حساس مشتری احتمالی شما در نهایت به شما کمک می کند تا محصولات بیشتری بفروشید.
3.پیام مناسب در زمان مناسب
زمان بندی و ارتباط برای مشتریان بالقوه، همه چیز است. نمایش پیام مناسب در زمان مناسب برای نرخ تبدیل شما و افزایش فروش با چت آنلاین، معجزه می کند. میتوانید باکس چت آنلاین خود را سفارشی سازی کنید تا در صفحات مختلف، یک پیام از پیش تعیین شده، بسته به صفحه ای که مشتری در آن است، نمایش داده شود.
بیایید یک مثال بزنیم. یک مشتری بالقوه در حال مرور صفحه محصول راکت تنیس است. می توانید حدس بزنید که این شخص به راکت های تنیس علاقه مند است و باکس چت زنده خود را با یک پیام خوشامدگویی خودکار فعال کنید و از او بپرسید که آیا می توانید کمکش کنید. مثلا:
«به [سایت خود] خوش آمدید. من [نام نماینده] هستم. آیا میتوانم با اطلاعاتی درباره راکتهای تنیس فوقالعاده امروز به شما کمک کنم؟»
مشتریان بالقوه خود را وقتی در حال تصمیم گیری برای خرید هستند پیدا کنید. اگر آنها صفحات خاصی را مرور می کنند، احتمالاً به دنبال اطلاعات مرتبط با آن صفحات هستند، و اگر اینطور نیست، خوب است که سوال کنید تا بتوانید آنها را به صفحه مناسب راهنمایی کنید یا به سؤالات آنها در همان زمان پاسخ دهید. این مورد، ما را به مورد بعدی در این لیست می برد.
4. ایرادات را برطرف کنید
صفحات پرداخت از مهمترین صفحات وب سایت شما هستند. برای کمک به مشتریان بالقوه برای تکمیل سریع خرید خود، فرآیند پرداخت خود را بهینه کنید و به آنها کمک کنید بر موانعی که ممکن است مانع از رسیدن آنها به صفحه تأیید شما شود، غلبه کنند.
ممکن است فکر کنید که فرآیند پرداخت عالی دارید زیرا مشتریان در حال خرید هستند و شما در حال کسب درآمد هستید. اما آیا به نرخ رها کردن خرید مشتریان نگاه کرده اید؟ طبق بررسی ها، میانگین نرخ رها شدن سبد خرید در تجارت الکترونیک، حدود 70 درصد است. مهم نیست که چند مشتری فرآیند پرداخت را تکمیل می کنند، مهم این است که درصد بسیار بیشتری این کار را انجام نمی دهند و همین باید دلیل کافی برای بهینه سازی مداوم فرآیند پرداخت باشد. این را هم در نظر داشته باشید که داشتن یک صفحه پرداخت امن و راحت، یکی از مهم ترین فاکتورهای نرخ تبدیل مشتری به خریدار است. برای داشتن چنین صفحه ای می توانید به درگاه پرداخت اینترنتی زرین پال مراجعه کنید.
برای بهینه سازی درگاه پرداخت، می توانید چت زنده را در صفحات پرداخت خود بگنجانید. این به مشتریان بالقوه این فرصت را میدهد تا هرگونه سؤالی را که ممکن است از تکمیل خریدشان جلوگیری کند، بپرسند، مانند سؤالاتی در مورد ارسال، قیمت، بازگشت و موارد دیگر.
5. زمانی که مشتریان به شما نیاز دارند در دسترس باشید
یکی از راههای متمایز کردن خود از رقبا، در دسترس بودن است. و منظور ما فقط در ساعات اداری نیست، بلکه در شب ها و آخر هفته ها نیز هست. بیشتر چت های زنده فقط در ساعات کاری باز هستند و مشتریان شما در این ساعات کجا هستند؟ مشغول کار. بله، استثنائاتی وجود دارد، اما اکثر خریداران آنلاین، خرید خود را در اوقات فراغت خود انجام می دهند که معمولاً در شب ها و آخر هفته ها است. بسیاری از کسب و کارها حتی خدمات مشتری 24/7 خود را در چت آنلاین برای مشتریان بالقوه تبلیغ می کنند تا بدانند می توانند در هر زمان با آنها تماس بگیرند و این به افزایش فروش با چت آنلاین، کمک شایانی می کند.
چت آنلاین شما باید در زمانی که مشتریان احتمالی در حال خرید هستند در دسترس باشد، که می تواند در هر زمانی در طول روز باشد – به خصوص اگر یک وبسایت بین المللی هستید و مشتریانی از دیگر کشورها دارید.
6. با پیام های آماده کارآمدتر شوید
پیامهای آماده پیامهای قالبی هستند که میتوانید از آنها در چت آنلاین خود برای افزایش کارایی و پاسخ به سؤالات متداول استفاده کنید.اینها می تواند شامل احوالپرسی، نرخ حمل و نقل، پیشنهادات ویژه، عذرخواهی و موارد دیگر باشد.
با این حال، هنگام استفاده از پیامهای آماده، حواستان به چند نکته یا مشکل باشد؛ مهمترین آنها گوش ندادن به افرادی است که با آنها در ارتباط هستید. هنگام استفاده از چت آنلاین، باید به آنچه مردم می گویند گوش دهید. ساده به نظر می رسد، اما بسیار امکان دارد که یک پاسخ یک سوال را در قالب یک پیام آماده ارائه کنیم بدون اینکه بدانیم آیا این پیام دقیقاً برای این سؤال مناسب است یا خیر. در چنین مکالمه ای مشتری احساس نمی کند با یک شخص واقعی صحبت می کند که این موضوع، با کل هدف چت آنلاین در تضاد است.
اشتباه نکنید، خودکار کردن پیامهای چت آنلاین، کارایی را افزایش میدهد، و حتماً باید از آنها استفاده کنید، اما زیاده روی نکنید و مطمئن شوید که سوالات مشتری را متوجه شده اید و پاسخ مناسب را ارسال کنید.
7. پس از پایان جلسات چت زنده، رونوشت ارائه دهید
یکی از ویژگی های چت آنلاین که اغلب فراموش می شود رونوشت است. در طول یک مکالمه آنلاین، ممکن است اطلاعاتی را در اختیار مشتریان بالقوه قرار دهید که میخواهند برای مراجعات بعدی نگه دارند. هنگامی که جلسه چت آنلاین شما به پایان رسید، باید پیشنهاد ارسال متنی از مکالمه را از طریق ایمیل به او بدهید. به عنوان مثال، اگر تعدادی از محصولات را فهرست کرده اید که مشتری بالقوه برای بررسی آنها به زمان نیاز دارد، با ارسال یک ایمیل با لینک های این محصولات، مطمئن می شوید که مشتری به آنها دسترسی دارد. ارائه رونوشت به مشتریان احتمالی پس از یک جلسه چت زنده می تواند کاملاً خودکار باشد و این خدماتی است که بسیاری از مصرف کنندگان از آن استقبال می کنند.
کلام آخر
چت آنلاین را به یک ماشین فروش تبدیل کنید.چت آنلاین ابزار شگفت انگیزی است که به شما کمک می کند فاصله سفر مشتری بالقوه را از تماشاگر بودن تا مشتری بالفعل شدن، کاهش دهید. با تاکتیک هایی که گفته شد، خود را متمایز کنید و با یک استراتژی درست، چت آنلاین خود را به ماشین فروش تجارت الکترونیک خود تبدیل کنید.
تجربه شما از چت آنلاین چیست؟ به عنوان مشتری یا صاحب کسب و کار از این امکان استفاده کرده اید؟ نظراتتان را با ما به اشتراک بگذارید.