۵ ویژگی فروشگاه ساز رایگان برای ساخت فروشگاه اینترنتی

یکی از دغدغه‌های اساسی کسانی که به دنبال طراحی سایت برای فروشگاه اینترنتی خود هستند انتخاب بهترین فروشگاه ساز است. در چند سال گذشته، به صورت گسترده از فروشگاه سازها برای ساخت فروشگاه اینترنتی استفاده شده است. با پرطرفدار شدن فروشگاه‌های اینترنتی بین مردم استفاده از فروشگاه سازها محبوبیت بیشتری پیدا کرده است و همگی به دنبال انتخاب بهترین فروشگاه ساز هستند. اگر در ابتدای مسیر راه‌اندازی کسب و کار خود هستید،نیازی نیست هزینه‌ی زیادی جهت طراحی سایت مدنظر خود بپردازید. در این مقاله به بیان ویژگی فروشگاه ساز رایگان می‌پردازیم. اگر شما هم در انتخاب بستری برای فروشگاه اینترنتی خود دچار مشکل شده‌اید این مقاله را تا انتها مطالعه کنید.

بهترین فروشگاه ساز رایگان چه ویژگی‌ هایی دارد؟

رشد تکنولوژی به سمتی رفته که اغلب کسب‌و‌کارها از شیوه‌های سنتی فاصله گرفته‌اند و به صورت اینترنتی به کار خود ادامه می‌دهند. فروش اینترنتی مزایای زیادی دارد. افراد زیادی در فضای اینترنت در حال جست‌و‌جو و گردش در سایت‌های مختلف هستند که همگی می‌توانند به مخاطبین محصولات شما تبدیل شوند. با برنامه‌ریزی مناسب می‌توان مخاطبین را به خریدار و مشترکین فروشگاه اینترنتی خود تبدیل کنید. همه‌ی فروشگاه‌های اینترنتی معروف همین مسیر را طی کرده‌اند.

اول از همه باید برنامه‌ریزی مناسبی داشته باشید. در گام بعدی باید ویژگی‌های فروشگاه سازهای مختلف را باهم مقایسه کنید و متناسب با شرایط و انتظاراتتان بهترین فروشگاه ساز رایگان را انتخاب کنید.در ادامه به شرح ویژگی‌های فروشگاه ساز رایگان خوب می‌پردازیم.

سایت ساز رایگان

امنیت، یکی از ویژگی های فروشگاه ساز رایگان

هیچ فروشگاه سازی نمی‌تواند امنیت 100 درصدی سایت شما را تامین کند. به دلیل خیلی از دسترسی‌هایی که به فروشندگان داده می‌شود امنیت سایت پایین می‌آید. اما در یک فروشگاه‌ساز مناسب تمامی موارد امنیتی به شکل پیش فرض تعریف شده‌اند. اگر نیازمند امنیت بیشتری هستید از ما‌ژول‌ها استفاده کنید تا سایتی امن‌تر داشته باشید.

پشتیبانی مشتریان

تا زمانی که مشتری از روند فروش محصول و پشتیبانی آن مطلع نشود نمیتوان انتظار رضایت 100 درصدی را از او داشت. ممکن است فروشگاه اینترنتی با ظاهری بسیار جذاب و امنیت بالا داشته باشید اما تنها یک پشتیبانی ضعیف باعث بی اعتمادی مشتریان به شما می‌شود. با فراهم کردن تیم پشتیبانی مناسب از رخ دادن اتفاقات غیرمنتظره جلوگیری می‌کنید و با مشکلاتی از قبیل از دسترس خارج شدن سایت و … رو به رو نمی‌شوید.

فروشگاه ساز حرفه ای

سئو و اهمیت آن

حتما نام فرآیند سئو برای یک بار به گوشتان خورده و همه‌ی افراد سعی می‌کنند تا با رعایت اصول آن به بهتر شدن سایت خود کمک کنند. تا چند سال پیش هزینه‌های خیلی زیادی برای تبلیغات می‌شد. با برنامه‌ریزی درست در زمان مناسب می‌توان سایت خود را جزو اولین نتایج جست‌و‌جو مشاهده کرد و مشتریان زیادی جذب نمود.

از مهم ترین مسائل در فرآیند سئو، به روز بودن و مطلع بودن از تغییرات زیاد الگوریتم‌های موتورهای جست‌و‌جوگر است. یک کارشناس سئو باید همیشه خود را با آخرین آپدیت‌ها به روز نگه دارد. به هر میزان که این الگوریتم‌ها را به درستی رعایت کنید، بازدیدهای بیشتری برای سایتتان دریافت می‌کنید. این مسئله برای فروشگاه‌های اینترنتی اهمیت زیادی دارد و باید در ارائه‌ی توضیحات محصولتان از اصول سئو استفاده کنید.

دسترسی به قالب و ماژول

به نسبت هزینه‌ای که پرداخت می‌کنید، قالب و ماژول‌های مختلفی در اختیارتان قرار می‌گیرد. اگر فروشگاه ساز مدنظر شما افزونه‌های مختلفی داشته باشد دیگر نیازی به پرداخت هزینه‌های زیاد برای اضافه کردن قابلیت‌های مختلف به فروشگاه اینترنتی خود ندارید. پس ممکن است فروشگاه‌ساز انتخابی شما به صورت پیش فرض این قابلیت‌ها را نداشته باشد و با پرداخت هزینه‌ی اضافه، ماژول تهیه کنید.

یکی از ویژگی‌های فروشگاه‌ساز خوب، تنوع بالا در انتخاب ماژول و قالب است. در این صورت مجبور نیستید هزینه‌ی اضافه تری برای پرداخت ماژول بپردازید. البته این موضوع نباید باعث شود که فاکتورهای تاثیرگذار دیگر را نادیده بگیرید.

تجربه‌ی کاربری راحت برای مشتری یکی از ویژگی های فروشگاه ساز رایگان

باید به این نکته توجه داشته باشید که مشتری برای خرید محصول از فروشگاهتان چه پروسه‌ای را طی می‌کند. اگر خودتان را جای مشتری بگذارید می‌بینید که دوست ندارید فرم‌های طولانی پر کنید یا به صورت مرتب از صفحه‌ای به صفحه دیگر منتقل شوید. برای مثال اگر در حال فروش محصولات مجازی هستید، نیازی نیست که قسمت آدرس یا نشانی پستی در فرم‌های شما وجود داشته باشند. پس باید فروشگاه ساز انتخابی شما، دسترسی غیرفعال کردن بعضی قسمت‌ها را به شما داده باشد.

پر کردن فرم‌های طولانی و گرفتن اطلاعات بیش از حد باعث فراری دادن مشتری از فروشگاهتان می‌شود. سعی کنید مسیری که مشتری برای خرید کردن طی می‌کند را تا حد امکان کوتاه کنید.

تناسب ظرفیت فروشگاه ساز و تعداد بازدید کننده‌ها

بد نیست که به سایت‌هایی که با فروشگاه ساز مدنظر شما ساخته شده‌اند سری بزنید و ببینید که هرکدام توانایی پاسخگویی چند بازدیدکننده به صورت همزمان را دارند؟ تصور کنید در جشنواره‌ای روی محصولات خود، از تخفیف‌های استثنایی استفاده کردید. در این صورت کاربران زیادی به صورت همزمان وارد سایت شما خواهند شد. باید بررسی کنید که تعداد کاربرانی که در لحظه و بدون مشکل از سایتتان خرید می‌کنند چندتاست. معمولا سایت‌هایی با منابع هاست ضعیف، دچار مشکلاتی مثل قطع و وصل شدن مداوم سایت یا سرعت پایین فروشگاه می‌شوند.

باید بتوانید تعداد مشتریان آینده‌ی خود را تخمین بزنید و بر این اساس انتخاب درستی از بین تمامی فروشگاه ساز رایگان داشته باشید.

جمع بندی

تمامی مواردی که در این مقاله گفته شد می‌تواند به بهتر شدن انتخابتان کمک کند. سعی کنید، متناسب با محصول و استقبال مشتریان از فروشگاهتان، تعداد بازدیدها را تخمین بزنید و متناسب با آن برنامه‌ریزی و استراتژی درستی طراحی کنید. بر اساس بودجه‌ی خود، به ویژگی‌های هاست و دامنه توجه کنید. بررسی کنید که آیا امکان تغییر در امکانات مدنظر شما وجود دارد یا خیر.

پاسخ دهید:

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.